Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sinanarmy » 03 Şub 2017, 11:56
Bi sub yeter hem dres hem spor olabilcek diver
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

sinanarmy
-
Hsnmrycl » 04 Şub 2017, 13:48
tek saat ile yetinebilmek için önce birkaç saat ile eğlenmek ve ne istediğini, seni neyin tatmin edeceğini iyi analiz etmek gerek.
hiçbir zaman kutsal üçlüden(pp, ap, vc) bir saatim olmadı. dolayısıyla kullanıcıya ne hissettirdiği konusunda pek fikrim yok.
ama o lige çıkamasam da artık ne istediğime az çok karar verdim.
dolayısıyla ben tek saat ile yaşayabilirim.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
-

Hsnmrycl
-
-
neperliva » 04 Şub 2017, 19:50
Hsnmrycl yazdı:tek saat ile yetinebilmek için önce birkaç saat ile eğlenmek ve ne istediğini, seni neyin tatmin edeceğini iyi analiz etmek gerek.
hiçbir zaman kutsal üçlüden(pp, ap, vc) bir saatim olmadı. dolayısıyla kullanıcıya ne hissettirdiği konusunda pek fikrim yok.
Tebrikler, bir saatle dunya evine girebilme olgunlugna erismissiniz.
Tek bir secme hakkim olsa Panerai 8-days'lerden birini secerdim (saat dunyasinin Kate Upton'i

.
"Hata yapmayan kişi aslında genel olarak hiçbir şey yapmıyor demektir".
-

neperliva
-
Anesthesia » 04 Şub 2017, 20:11
Hsnmrycl yazdı:tek saat ile yetinebilmek için önce birkaç saat ile eğlenmek ve ne istediğini, seni neyin tatmin edeceğini iyi analiz etmek gerek.
Belli ki geçmişi kirli, çok saatli bir geçmişle ununu elemiş, eleğini asmış insan görüşü
Özgür kalana kadar imza mimza yok
-

Anesthesia
-
rtalhaustun » 04 Şub 2017, 20:22
Çok Sub var aslında isabetli bir seçim bana göre ^_^ Ama tabii ki herkesin görüşü ve zeki farklı.. Hasan abi yukarıda özetlemiş, ağzına sağlık!

in love w/ Cartier
-

rtalhaustun
-
-
berattorgut » 04 Şub 2017, 20:30
soruyu değiştirip 5 tane mütevazi saate sahip olmak mı yoksa 1 tane high end saate sahip olmak mı

die sorulsaydı 1 tane high end derdim

(5496-P)
Ve o saat bir milletin kaderini değiştirdi
-

berattorgut
-
kiwi21 » 04 Şub 2017, 20:34
Tek saatlik seçimi çok merak ettim.
Benim açımdan tek saat olacaksa fluted bezel bi 38mm'lik datejust güzel olur sanki. Dress'e de gider, casual'a da gider, şort tişört üstüne de giyersin.
https://instagram.com/kiwiwatch
-

kiwi21
-
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: autograph, ceyyhun, gargamell, Google [Bot], ogeday, onur226, sphinx ve 108 misafir