TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Kahve ve Çay Meraklıları / Coffee & Tea Fans

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Kahve ve Çay Meraklıları / Coffee & Tea Fans

Mesaj eraslani » 10 Eki 2017, 15:03

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj asymptote » 11 Eki 2017, 16:13

İş yerine DELONGHI ICM15250 filtre kahve makinesi almayı düşünüyoruz. Forumdan kullanan oldu mu acaba bu makineyi? Bu bütçe için başkaca önerileriniz var mıdır?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj eraslani » 11 Eki 2017, 17:12

asymptote yazdı:İş yerine DELONGHI ICM15250 filtre kahve makinesi almayı düşünüyoruz. Forumdan kullanan oldu mu acaba bu makineyi? Bu bütçe için başkaca önerileriniz var mıdır?
Fakir passion diye bir makina kullanmıştım evde..Benzer fiyatta ve öğütücülü.Kullanim sıklığına bağlı ama işyerinde çok randıman vereceğini zannetmem..Aynı çekince delonghi için de geçerli..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj asymptote » 11 Eki 2017, 18:30

Öğütme özelliği aranmıyor hocam. Tschibo ve Starbucks 200m uzağımızda..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Miriel » 11 Eki 2017, 21:13

asymptote yazdı:İş yerine DELONGHI ICM15250 filtre kahve makinesi almayı düşünüyoruz. Forumdan kullanan oldu mu acaba bu makineyi? Bu bütçe için başkaca önerileriniz var mıdır?

Filtre kahve makinesi alırken cam hazneli modelden ziyade termoslu hazne tavsiye ediliyor, cam haznede sürekli ısıtmanın acılaşmasına sebeb olması nedeniyle.

Bunu göz önüne almanızda fayda var bence..

İşyeri kullanımı değil de bireysel, zevk amaçlı kullanım olsa farklı tavsiyelerim olabilirdi ancak iş yerinde aranan pratikliğe pek uymaz. :)
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj eraslani » 11 Eki 2017, 21:45

Miriel yazdı:

Filtre kahve makinesi alırken cam hazneli modelden ziyade termoslu hazne tavsiye ediliyor, cam haznede sürekli ısıtmanın acılaşmasına sebeb olması nedeniyle.

İşyeri kullanımı değil de bireysel, zevk amaçlı kullanım olsa farklı tavsiyelerim olabilirdi ancak iş yerinde aranan pratikliğe pek uymaz. :)

termoslu modellerde de özellikle 1-2 fincan yapılmışsa kahve biraz soğuk oluyor gibi..Önceden içine sıcak su koyularak ısıtılabilir tabi ama pratik değil..
Filtre makinesi işinde birçok farklı modelden sonra aradığım sağlamlık ve pratikliği breville bdc600 modelinde bulabildim..Saçma bir fiyat istiyor olmasalar tavsiye ederdim..(mediamarkt mağazalarında bazen teşhirdekileri çok iyi fiyata veriyorlar takip etmek gerek)
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Miriel » 11 Eki 2017, 21:58

eraslani yazdı:
Miriel yazdı:

termoslu modellerde de özellikle 1-2 fincan yapılmışsa kahve biraz soğuk oluyor gibi..Önceden içine sıcak su koyularak ısıtılabilir tabi ama pratik değil..
Filtre makinesi işinde birçok farklı modelden sonra aradığım sağlamlık ve pratikliği breville bdc600 modelinde bulabildim..Saçma bir fiyat istiyor olmasalar tavsiye ederdim..(mediamarkt mağazalarında bazen teşhirdekileri çok iyi fiyata veriyorlar takip etmek gerek)

Anladım.. Bu tavsiyeyi kahve konusunda tecrübeli biri filtre kahvesi arayan birine yazdığında okumuştum ancak sizin dediğiniz de mantıklı, makineler kısmına yabancıyım. Değirmen, French Press ve Pour-Over kısmını seviyorum. :)
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj ekdellal » 11 Eki 2017, 22:35

Homend Coffebreak 5002 Öğütücülü makinayı tavsiye ederim.

Resim

https://urun.n11.com/kahve-ve-espresso- ... P117925789

Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmektir (via mobile Tapatalk Pro)
Kullanıcı avatarı
ekdellal

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners