valla hep boyle olsa boyle olurdu diye yaz覺lm覺 ya, biri de benden gelsin 500bin dolarlik bir arabam olsa, sonra beni patek arasa abi dese elini ayagini opeyim gel 5711dir, aquanauttur 40sene ozel nautiluslardir hepsi emrine amade, direk gel al yalvaririz deseler, satarim abi 500bin dolarlik arabayi. Zaten araba sevmem o baska da giderim ucuz bis ialirim, ne bileyim i20 falan mis gibi araba, tum o saatleri de alirim, artik 500bine kaci alinabiliyorsa, sonra da satip satip hayatin tadini mis gibi i20mle gezerek cikartirim.
Ayrica goruyorum ki insanlarin oncelikleri o kadar farkli ki, mesela esimde bi i20 var, hayatimda arabaya ilgim olmadi, surmekten de zevk almiyorum, hic alasim da gelmedi, cok lazimsa esimden rica ediyorum, ya da toplu tasima kullaniyorum. Ya da ev konusu, kendim zaten mimarim paso bu isin icindeyim ve hic ev alasim gelmiyor, su an istedigim gibi guzel bir yerde mis gibi yasayabiliyorum ve daha sonra ihtiyaclarimin degisecegini de biliyorum, umrumda da degil gidip baska yere geciveririm. Uzun vade planimda da guzel bir arsa alip icine kafama gore bisiler yapmak var. Ama bu biraz fantazi hayal gibi ah guzel olmaz mi denilenlerden. Ama yine de oncelik degil. Bilirsiniz memur kafasi vardir bisi olursa kafamizi sokacak yerimiz olsun. Bu cumhuriyet kurulunca ve sonraki senelerde varmis, artik boyle bir sey yok yani. Zaten sadece kafamizi sokacagimiz bir ev kaldiysa karnimiz bile acsa zaten baska sorunlar kendini gosterecektir.
Neyse bugun yarin tektastan telefon bekliyorum, 500bin dolarlik arabam satista olabilir, size %5 daha indirim yaparim TSF farki.