Althor » 20 Ara 2020, 01:20
Ilk asya pazarına çıkmıştı, birkaç ay sonra da diğer marketlere girdi. Ben ilk sadece fotoğraflarını gördüğümde hiç beğenmemiştim biraz zorlama bir model gibi gelmişti, sonrasında youtubeda videolarını izledikçe biraz daha ısındım. Şimdi nötrüm [emoji1]
Tudorun bu saati kataloğunda konumlandırdığı yer biraz eski tudor mantığı gibi. Eta mekanizma kullanan daha uygun bir datejust/day date alternatifi olarak gelmiş. Tudorun ilk kurulma mantığı bu tabi ama benim görmek istediğim tudor bu değil açıkçası.
Black bayler, pelagos serisi veya hatta north flag gibi daha özgün tasarımlar ve in-house mekanizmaları ile "poor man's rolex" konumundan uzaklaştığını düşünüyorum. Daha ucuz rolex alternatifi olarak görülmektense tudoru ayrı bir firma olarak değerlendirmek ve konumlandırmak markanın daha saygın bir noktaya ulaşmasını sağlayacaktır, bu modelin bu amaca hizmet edeceğini düşünmüyorum.
Ha ama elbette bunlar son kullanıcı için çok önemli değil. Fiyatı fena olmayan, popülaritesi artmakta olan bir firmadan iyi işçiliğe ve güvenilir bir mekanizmaya sahip dress-sport arası bir model olarak düşünülüp keyifle kullanılabilir.
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi