ankerhemmung yazd覺:Merhaba. Evet 羹retim y覺l覺 kasadaki deil mekanizmadaki seri numaras覺ndan belirleniyor. Bu durumda sizin saatinizin 羹retim tarihi 1923-1929 y覺llar覺 aras覺nda oluyor. Almancan覺z varsa veya bilen bir yak覺n覺n覺z varsa siz de "mikrolisk.de" adresinden kontrol edebilirsiniz. Saatin deerine gelince : Ge癟en sefer yazd覺覺m gibi, gittigidiyor'da g羹venilir bir sat覺c覺 bu saatin bozuk ve par癟alar覺 eksik olan覺n覺 繹nce 450 ve sonra 750 liraya sat覺a koymutu. Ben 癟ok d羹羹nd羹m ama almad覺m. Sizin saatinizin san覺yorum b羹t羹n aksam覺 orijinal ve sadece kasas覺 y覺pranm覺. buradan bir hesap yapabilirsiniz. Antika saatlerin deerini elbette ne kadar orijinal ve y覺pranmam覺 olduu ve ne kadar nadir olduunun yan覺nda; o saati almak isteyenin ne kadar verecei de belirler. Sizin saatinizin esas deeri de, salam ve orijinal kalabilmi bir omega olmas覺ndan ziyade, 繹rnein demiryolu saatlerini toplayan bir kolleksiyoncu i癟in bir SCP saati olmas覺ndan kaynaklan覺yor. Selamlar.
Verdiiniz bilgiler i癟in 癟ok teekk羹r ediyorum. A癟覺kcas覺 saatin maddi deeriyle pek fazla ilgilenmiyorum ama bilmekte isterim tabiiki. Ben isterim ki dedemden babama babamdan da bana kald覺ysa benden de oluma kals覺n. Evet kasa biraz y覺pranm覺. Ama hi癟 ilem g繹rmemi saat tamamiyle orjinal. En az覺ndan nadir bir aile yadigar覺m覺z olsun. Omega ya mail att覺m umar覺m oradan da daha net bir bilgi alabilirim. Tekrar teekk羹r ederim
STK-L21 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi