TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Istanbul - Kadıköy - Yeldeğirmeni Dolandırılma olayı

TSF Uluslararası Çalıntı ve Kayıp Saat Veritabanı Kayıt

Re: Istanbul - Kadıköy - Yeldeğirmeni Dolandırılma olayı

Mesaj SEmre » 16 Haz 2021, 01:04

Organize işler filmi geldi aklıma.. Çok geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
SEmre

Mesaj coparan » 16 Haz 2021, 01:26

Geçmiş olsun

Benim de başımdan geçen bir olayı anlatayım ki insanlar tedbirli olsun:
Malum siteden koyduğum panerai ilanı için kibar sesli birisi aradı kendini mimar olarak tanıttı fiyatta da bir şekilde anlaştık, Ben konyadayım bu vatandaş ise İstanbul’da bu arada. ben de aklımca tedbirli davranaraktan saati kuzenime gönderdim böylece kuzenimle bu arkadaş bir yerde buluşup al gülüm ver gülüm olacaktı fakat bu kişi benim ismimi biliyordu Çünkü ilanda gerçek adımı kullanmıştım bu konuda tartışılır artık bence, gerçek ismi yazmamak lazım, ve ayrıca bana ısrarla kendi istediği bir kargo şirketini önerdi ben de tamam dedim böylece kişi benim ismimi ve kargo şirketini bildiği için artık bu kargo şirketinde tanıdığımı var ya da başka bir yöntemi var bilmiyorum, hangi şubeye gideceğini bir şekilde öğrenip o şubeye kargonun gelişini takip ederek kargoyu alacak olan kuzenimin adına bastırdığı sahte bir kimlikle giderek saati almaya çalıştı fakat Allah’tan kargocu uyanık davranmış vatandaşlık numarası uyuşmadığından paketi bu kişiye vermemişti.
Şeytanın aklına gelmeyecek işler işte…
Kullanıcı avatarı
coparan

Mesaj Icarnaceast » 16 Haz 2021, 01:49

Okurken benim ruhum daraldı kim bilir siz neler yaşadınız o an.
Çok çok geçmiş olsun. Şükür zararsız atlatmışsınız.
Kullanıcı avatarı
Icarnaceast

Mesaj gkarinca » 16 Haz 2021, 02:08

Buyuk gecmis olsun okurken gerildim. Kac arkadasimizin canini yaktilar bir sekilde farkli yontemlerle... Saatinizi kurtarmakla kalmamis, adamlari da yakalatmissiniz helal [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj Hellhound » 16 Haz 2021, 09:04

Çok büyük geçmiş olsun. Umarım üst sınırdan bir ceza alırlar ve bunlar gibiler için bir nebze caydırıcı olur.
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj DHLadam » 16 Haz 2021, 09:57

Beni de arayan o kadar tok ve kibar sesli biriydi ki, ona kandım. O da kendisini mimar olarak tanıttı. Aynı tipler bile olabilir. Beni arayan numaranın sonı 13 53 ile bitiyor. Aynı numara olmasa da benzer işler olduğu kesin. Yakalanın üzerinde de sahte ehliyet çıktı başkasının adına hazırlanmış.

coparan yazdı:Geçmiş olsun

Benim de başımdan geçen bir olayı anlatayım ki insanlar tedbirli olsun:
Malum siteden koyduğum panerai ilanı için kibar sesli birisi aradı kendini mimar olarak tanıttı fiyatta da bir şekilde anlaştık, Ben konyadayım bu vatandaş ise İstanbul’da bu arada. ben de aklımca tedbirli davranaraktan saati kuzenime gönderdim böylece kuzenimle bu arkadaş bir yerde buluşup al gülüm ver gülüm olacaktı fakat bu kişi benim ismimi biliyordu Çünkü ilanda gerçek adımı kullanmıştım bu konuda tartışılır artık bence, gerçek ismi yazmamak lazım, ve ayrıca bana ısrarla kendi istediği bir kargo şirketini önerdi ben de tamam dedim böylece kişi benim ismimi ve kargo şirketini bildiği için artık bu kargo şirketinde tanıdığımı var ya da başka bir yöntemi var bilmiyorum, hangi şubeye gideceğini bir şekilde öğrenip o şubeye kargonun gelişini takip ederek kargoyu alacak olan kuzenimin adına bastırdığı sahte bir kimlikle giderek saati almaya çalıştı fakat Allah’tan kargocu uyanık davranmış vatandaşlık numarası uyuşmadığından paketi bu kişiye vermemişti.
Şeytanın aklına gelmeyecek işler işte…
Vesper Lynd: Rolex?
James Bond: Omega.
Vesper Lynd: Beautiful.
Kullanıcı avatarı
DHLadam

Mesaj DHLadam » 16 Haz 2021, 09:59

Herkese çok teşekkür ediyorum, dediğim gibi asla başıma gelmez dediğim olay benim başıma geldi. Akıl tutulması böyle bir şey demek ki. Tek hasar adamları kovalarken merdivenlerden indiğim esnada bileğim döndü.. Alçıda şu anda.. Hayatımdan 1-2 hafta çalıyorlar şu anda ama buna da şükür :)

çok teşekkürler geçmiş olsun mesajlarınız için. Sağ olun.
Vesper Lynd: Rolex?
James Bond: Omega.
Vesper Lynd: Beautiful.
Kullanıcı avatarı
DHLadam

Mesaj Ahmetrefik » 16 Haz 2021, 10:25

Çok geçmiş olsun , mucizevi bir şekilde saati kurtarmışsınız. Malum sitede malum çok fazla dolandırıcı var. Saat satıyorsanız ne olursa olsun tanıdık bildik kişiler değilse mutlaka kendi belirlediğiniz yerde satışı gerçekleştirin, parayı eft olarak isteyin, hesaba geçince saati teslim edin, satışı siz yönetin,karşı tarafa bırakmayın, karşı taraf profesyonel dolandırıcı olabilir ,sizi her an kandırabilir bu nedenle belirlediğiniz yolu izleyin yani sizin istediğiniz yerde, para eft olarak hesapta, sonrasında teslimat. Bu yöntemle kandırılma şansınız yok.Malum site kanalı ilanı için telefonla aradıklarında çok fazla detay vermeyin,sadece saat ile ilgili bilgi verin başka konulara girmeyin, en önemlisi de her zaman şüpheci olun.
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

ÖncekiSonraki

Dön TSF Çalıntı Kayıp Saat Raporu - Stolen Lost Watch Report

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners