mlm yazdı:matadormax yazdı:mlm yazdı:Çok teşekkür ederim, sizin fotoğraf da çok hoş olmuş

Teşekkürler ben de çok beğeniyorum Laureato'yu fakat 38'i küçük, 42mm'si büyük geliyor bana maalesef.(17cm bilek) Waiting 40mm

)
Steinhart da gerçekten çok güzelmiş fakat bu tsf edition sanırım. Çap yine 47mm midir? Çok severim fakat çapları nedeniyle hiç pilot saat sahibi olamadım.
Bu TSF Special Edition, 44 mm. Öte yandan ben bilek ölçünüze bu tarz entegre bilezikli bir saat özelinde 38 mm nin biçilmiş kaftan olabileceğini düşünüyorum. Sürekli büyük çaplı saatler kullanıyorsanız göz alışması gerekiyor sadece biraz:)
44mm olmasına rağmen sizin bilekle kesinlikle büyük durmamış.

Diğer konuda ise, entegre bilezikli 38mm(43.3mm lug to lug) olan CW twelve saatim mevcut ve bileğimde hiç küçük durmuyor. Ama 38mm Laureato'yu denedim 44mm lug to lug olmasına rağmen bileğimde bayan saati takmışım gibi durdu. Gerçekten bilekte 36mm gibi duruyor saat. Zaten neden bilmiyorum 42'si de 40mm gibi duruyor bilekte fakat bana 39 ve üzeri büyük geliyor mesela AP ROO Ultra Thin de bana büyük geliyor. Ama IWC Ingenieur istisna bir saat, 40mm olmasına rağmen gayet ideal duruyor. Özetle kağıt üstündeki verilere bakarak kesinlikle karar vermemek gerekiyor, bilekte görmeden entegre bilezikli alınmamalı bence.