İlginiz için çok teşekkür ederim. Her şeyiyle içime sinen ilk video oldu. Aynı gün gümrükle ilgili yeni düzenlemeler yayınlandı. Öyle farklı bir şeyler yapmak istemiştim halbuki, kursağımda kaldı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten çok güzel olurdu. Ama bu parçalar yurtdışından (Çin) geliyor ve bu tür bir şey mümkün olmuyor. Bu arada o video ilk videolardandı ve İphone kamerasıyla çekildi.copycat yazdı:Hocam çalışmanızı da, ancak daha da çok video kalitenizi beğendim.
İletişimi altyazı ile sağlamanız da bence doğru tercih olmuş.
Bir fikir olarak yazıyorum sadece, smp300 homage olan çalışmada, kadrandaki automatic yazısı Türkçe otomatik olsa daha orijinal olur muydu acaba?
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, Elimde 20’den fazla parça var. Bu arada koleksiyonumda pek bir saat de kalmadı. Tüm bu youtube ve saat işleri için çok sevdiğim bazı saatlerimden vazgeçtim umarım bir kaç saatsever bu içeriklerden keyif alır.mturann yazdı:Temu satışlara başladı deniliyor ben de bakmadım ama belki oradan alışveriş ile devam edebilirsiniz bir bakın isterseniz
Estağfurullah kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu arada denemek isteyen olursa elimdeki malzemeleri paylaşabilirim.whichwatch30 yazdı:Tebrikler, çok güzel işler valla hayran kaldım bu çaba ve becerinize.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir
|
||||||||||||||