TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk Rolex alımı Yardım. Bayiden(tercihen) Ya da Satıcıdan

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj omerikb » 24 Tem 2026, 11:12

Merhabalar, ilk roleximi almak istiyorum. İlgilendiğim modeller, Rolex Air-King, Explorer 1, Oyster Perpetual, datejust, submariner41

Sormak istediğim soru Türkiyede bayiden alım süreci nasıl işliyor. Bazen bayilerin eski müşteriler hariç ürün satmadığını duyuyorum benim ilgilendiğim modellerde bana bu problemi çıkartırlar mı ? Yakın zamanda bu modellerden alan varsa bekleme süreleri yaklaşık ne kadar oluyor ? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
Kullanıcı avatarı
omerikb

Mesaj haylo » 25 Tem 2026, 15:26

Selamlar. Eski müşterileri hariç saat satmamak gibi bir durum yok ama eski müşterilere daha çok talep gören modelleri öncelikli olarak satıyorlar. Sizin yazdığınız iki model sırasıyla Air King ve Explorer zaten çok kolay temin ediliyor. Bunlarda sorun yaşamazsınız. Talep girilir ilk sevkiyatta gelir zaten. Tahmini 1-2 ay belki daha bile kısa.
Konfigürasyona göre Datejust ve OP bu iki modelden sonra yine kolay sayılabilecek şekilde alınır. Tabi yeni ombre kadran veya wimbledon falan değilse veya OP nin yemi ve talep gören kadranları değilse. İçlerinde görece en zor alınabilecek olan submariner bence. Ama dediğim gibi diğerleri kolayca alınabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
haylo

Re: İlk Rolex alımı Yardım. Bayiden(tercihen) Ya da Satıcıda

Mesaj Oktdmrglu » 26 Tem 2026, 10:27

AirKing için Ankara’da yaklaşık 1,5 yıl önce belki daha fazla isim yazdırdım ama geri dönüş alamadım. Yıllar yıllar önce Sub ve DJ talebim de olmuştu ama onları unuttum bile. Artık durumu kabullendim ben kendi adıma. Ya dışarıdan parası neyse verin alın ya da isminizi yazdırın ama çok ümitlenmeyin bence. İlla ki geri dönüş alan arkadaşlar vardır ama neye göre belirlendiğini ben çözemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amor Fati
Kullanıcı avatarı
Oktdmrglu

Mesaj manevra » 03 Ağu 2026, 22:52

omerikb yazdı:Merhabalar, ilk roleximi almak istiyorum. İlgilendiğim modeller, Rolex Air-King, Explorer 1, Oyster Perpetual, datejust, submariner41

Sormak istediğim soru Türkiyede bayiden alım süreci nasıl işliyor. Bazen bayilerin eski müşteriler hariç ürün satmadığını duyuyorum benim ilgilendiğim modellerde bana bu problemi çıkartırlar mı ? Yakın zamanda bu modellerden alan varsa bekleme süreleri yaklaşık ne kadar oluyor ? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

selamlar, ilgilenirseniz sifira yakin kondusyonda profesyonel seri olarak giris seviyesi olarak dusunebileceginiz bir saat:

viewtopic.php?f=281&t=43662
manevra

Mesaj hsyn1970 » 08 Ağu 2026, 17:07

Sub no date 124060 için 2023 Haziran da yazıldım. Hala ses seda yok. Bu arada Panerai LM aldım. Memnunum. Ararlarsa alır mıyım, bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
hsyn1970

Mesaj josemari1903 » 31 Ağu 2026, 08:55

Air king ve explorer alınması kolay saatler, OP de kadran rengi düz siyah falansa yine 6-8 aya verirler diye tahmin ediyorum. Datejust ve Sub çok zor.
Kullanıcı avatarı
josemari1903

Mesaj Fuinithil » 31 Ağu 2026, 12:58

Explorer, Air King olsun fark etmiyor bekletiyorlar. Şu anda ikinci elde Explorer kovalıyorum. Kafama yatanı bulursam alırım.
Kullanıcı avatarı
Fuinithil

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 161 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners