Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
DenizKSK » 30 Tem 2026, 13:55
takire35 yazdı:İstediğim bir modeldi şükür bana çıkmış.ama çok fazla hype var şuan konuşulan fiyatlar eder mi etmez mi yoksa düşünülenden daha çok mu eder 2-3 hafta geçince göreceğiz

Hayırlı olsun, mümkünse başvuru numaranızı ve varsa kişisel bilgilerinizi silerek yada kapatarak bir ekran görüntüsü atmanız mümkün mü acaba? Çünkü ne ChatGPT ne de Gemini verebiliyor olumlu-onaylandı mesajının ekran görüntüsünü. Reddit'te bile yok onay ekranının nasıl göründüğü.

"A Samurai always wears two swords."
-

DenizKSK
-
-
mrtkrks » 30 Tem 2026, 14:21
Ne kadar doğru bilmiyorum ama 18k usd üzerinden satıldı olarak ekran görüntüleri var. Bu fiyatların hype olduğunu düşünüyorum, satılabiliyorsa bunun üzerine çıkması bence imkansız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

mrtkrks
-
-

mturann
-
Heesh » 31 Tem 2026, 10:42
mturann yazdı:İnternette yapay zeka ile markanın yaptıklarına alternatifler üretiyorlar

Bu çok güzel olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Heesh
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, csgoz, ofis ve 157 misafir