Axiaziz » 17 Ara 2009, 23:42
Ekseriyetle reklam her şeyi etkiler zaten. Çünkü eğer para kazanmak istiyorsanız en önemli şey ekseriyetin ne yaptığıdır.
Özgün karakter oranı kişide azaldıkça, kararlarını topluluğa uydurma ve hatta kararlarını başkalarına bırakma eğilimi ve kolaycılığı o kişide farkında olmadan arttığından reklam ve/veya zaten bilinç altında hazır yeri olan ünlüyü kullanmak çok da engebeli olamayan zihinleri etkilemek için iyi bir yoldur.. Nasıl ki bir noktadan sonra bazı insanlara ne giyeceklerini bile başkaları söylüyor mesela. (Sorsanız herkes "rahat olduğu için böyle giyiniyorum" der, ama alayı trend insanıdır...)
Dolayısıyla hemen tüm konular gibi saat konusu da; kişinin ne kadar kendine has olduğuna dayanır aslında ve bu değişkene göre şekillenir aslında. Zaten bir ünlünün kolunda diye, bir billboard da var diye kimse saat almaz da, alacağa saati anca bu şekilde görüp, bunlar almasına etken olabiliyorsa zaten benim nazeriyemde pişme kıvama gelmiş demektir.
"This is my panerai, this is my gun. This is for timing, this is for fun."