襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
Jazz » 26 Eki 2011, 21:19
Drk, harika bir inceleme.. eline sal覺k..

benim i癟in koleksiyonun en 繹zel par癟alar覺ndan biri oldu bile TSF SE..eminim senin i癟in deolacakt覺r.
-

Jazz
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 07 Au 2010, 15:35
Clk » 26 Eki 2011, 21:38
Bond yazd覺:Sandwich yap覺 i癟in 羹st kadran biraz daha kal覺n olabilirmi demitik seninle. Sonra biraz farkl覺 a癟覺lardan inceledim kadran覺, doru 覺覺kla derinlik hissini gayet g羹zel verebiliyor. San覺r覺m 羹st disk biraz daha kal覺n olsa lume perfomans覺n'dan feragat etmemiz gerekebilirdi.

Ikinci saate kat cikalim isterseniz

Ne demek kalinligi fazla olabilirmis? Panerai ile karsilastirip hataya d羹smeyin bence. Panerai'da rakamlar daha b羹y羹k ve tombul oldugu icin, en 繹nemlisi keskin hat kullanilmadigi icin daha derin izlenimi veriyor. Ancak kadranin kalinligi max. kasanin el verdigi kadardir. Bu da bir cok saat icin neredeyse ayni anlamina geliyor !!!
Kizdirmayin beni

TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
- Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03
Bond » 26 Eki 2011, 21:41
Gerek olmad覺覺na karar verdik Bakan k覺zma.

En uygunu ve g羹zeli olmu dedik

Saati yapt覺r覺rken b繹yle bir parametremiz bile yoktu, Herr Steinhart gerekeni yapm覺 zaten sonu癟 super

-

Bond
- Administrator
-
- Ya: 52
- Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36
-
drk » 27 Eki 2011, 00:01
Jazz, 癟ok teekk羹rler

Kesinlikle en 繹zel saatlerimden biri
Say覺n Bakan, l羹tfen

Drk yazd覺:TSF SE i癟in ise ideal derinlik bu san覺r覺m.
-

drk
-
- Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24
bulenty » 09 May 2012, 00:46
Ben ka癟覺ranlardan覺m

襤yi g羹nlerde sal覺kla kullan.Topyek羹n kalite kokuyor ve g羹zel,ama kadranda ki detay 癟ok houma gitti

Hobisi olan insan,zarars覺zd覺r ve hatta iyi,g羹zel insand覺r
-

bulenty
-
- Ya: 65
- Kay覺t: 18 ub 2012, 18:13
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], sosyalcan ve 61 misafir