Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Durun kesmeyin Aklıma şöyle birşey geldi. Tag Heuer aquaracerın kauçuk kayışlarında kullanılan toka kayışı sıkıştırarak tutuyor, tabii o kayış bundan daha ince ama benzer bir toka bulunursa sanırım kesilmesine gerek kalmaz. Yalnız yukarıda da yazıldığı gibi küt kesilmiş kayış ucu pek hoş görünmeyecektir.
Arkadaşlar valla kesmeye kıyamadım ve bugün bir longines bayisine gittim; kataloğa baktık, saatin orjinalinde olan deri kayışlı modelini gördüm ve aynısından kaliteli, kalın bir diver tarzı deri kayış taktırdım bir çözüm bulana kadar böyle kullanacağım..
Teşekkürler Drk bende öyle bir klips arıyorum. Araştıracağım...