Saatolog 2025 Online Sipari 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Haydi iPhone Konual覺m / Let's Talk iPhone

Mesaj fbolukbas » 08 May 2013, 17:57

SeRxx yazd覺:Zafer hocam Xperia Z'nin ekran parlakl覺覺 hakk覺nda olumsuz yorumlar mevcut ki video kar覺lat覺rmalar覺nda net bir ekilde g繹r羹n羹yor. HTC One diyecem ama 4 mp kamera ne ayak 癟繹zemedim. Galaxy S4 harbiden cok b羹y羹k. Gel sana iPhone alal覺m :D

Serkan bence HTC 4mp kamera kullanarak birisi nihayet kral 癟覺plak! dedi.. Ayn覺 boy sens繹re daha fazla megapixel'i s覺k覺t覺r覺p, daha iyi diye t羹keticiye yutturuyorlar ya da t羹ketici bilmeden kendini inad覺rm覺 buna , 羹retici de gazl覺yor..
Asl覺nda MP artt覺k癟a Pixel ba覺na d羹en 覺覺k daha azal覺yor ve 繹zellikle d羹羹k 覺覺kta g繹r羹nt羹 kalitesi d羹羹yor.
Tabi yaz覺l覺mla falan da d羹zeltmeye 癟al覺覺yorlar ama bir yere kadar.

4mp 癟繹z羹n羹rl羹k bir cep telefonu i癟in ve 繹zel ama癟lar覺 olmayan kullan覺c覺 i癟in gayet yeterli olacakt覺r. Fullhd bir ekran 2mp,standart notebook ya da desktop ekranlar 1 ya da 1,5 megapixel civar覺 癟繹z羹n羹rl羹kte yakla覺k. Bu ekranlarda izlediiniz bir fotoraf覺n orjinali 4mp olsa ne olur 10mp olsa ne olur. Dev gibi ka覺da da bask覺 da al覺nmayacakt覺r, al覺nacaksa zaten niye cep tel ile 癟ekilsin bir fotoraf?.

Ben HTC one'覺n g繹r羹nt羹 kalitesinin iyi olaca覺n覺 tahmin ediyorum. Ama g繹r羹nt羹 kalitesinde sens繹r d覺覺nda, kullan覺lan optik elemanlar ve g繹r羹nt羹y羹 ileme yaz覺l覺m覺n da pay覺 olacakt覺r.

Edit: Yeni telefon alanlar g羹le g羹le kullans覺nlar, hep iyi haberler als覺nlar :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Re: iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Mesaj SemsalGS » 08 May 2013, 21:16

Bende s3 u dusurunce gozden de dusurmustum. Ve S4 e gectim iki gundur.
Bir once iphone 4s kullaniyordum. Soyle soyleyeyim Samsung, S4 ile muthis ozelliklerini
iphone stabilitesi ile harmanlamis gibi duruyor, bakalim bir sure sonra tam anlasilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
SemsalGS

Ya: 55
Kay覺t: 22 Oca 2013, 00:11

Mesaj hydrocon » 08 May 2013, 21:57

fbolukbas mp savalar覺n覺 o kadar g羹zel 繹zetlemisinki :champ: :champ:
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 43
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj SeRxx » 09 May 2013, 00:47

Fbolukbas kesinlikle cok dogru tespitler ama yine de merak ediyorum; piyasaya tam otursun da anlayal覺m cihaz覺 :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 39
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj drk » 09 May 2013, 01:51

Tv kumandas覺 yeter s4羹n, 癟ok eleniyorum bu 繹zellik sayesinde :D ocuk gibi oldum :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj SemsalGS » 10 May 2013, 10:29

SeRxx yazd覺:Fbolukbas kesinlikle cok dogru tespitler ama yine de merak ediyorum; piyasaya tam otursun da anlayal覺m cihaz覺 :thumbup:

Matematik olarak bende katiliyorum ancak gsmarena cok detayli foto testi yapmis neredeyse her alanda s4 htc one dan daha iyi ve bunu suprisingly diyerek ifade ediyor.
Yani htc one 4mp in avantaj覺n覺 kullanam覺yor ve Galaxy S4 daha baar覺l覺 bulnuyor.
En son SemsalGS taraf覺ndan 10 May 2013, 14:15 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
SemsalGS

Ya: 55
Kay覺t: 22 Oca 2013, 00:11

Mesaj fsinan » 10 May 2013, 11:59

Bu cep telefonundaki MP'nin anlams覺zl覺覺 iten biraz anlayan herkesin malumu. 4MP olsun, kaliteli mercek olsun, gerisi yalan. 8MP hesapta, cmos'u dandik, 覺覺k sens繹r羹 dandik, mercek yalan, g繹r羹nt羹 ileme yalan...

Sadece kameras覺 i癟in telefon alacaksan覺z (neden anlamam ama), nette 癟ekilmi foto 繹rneklerini inceleyip al覺n bence.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj canki » 11 May 2013, 14:47

Ge癟en media markta bir eleman baya bir arat覺rma yapt覺ktan sonra s4 ile htc one aras覺nda kalm覺 ve sonunda s4 alm覺t覺 :) s4 leriniz hay覺rl覺 olsun bende biraz incelemitim 繹zellikle kamera 繹zellikleri bir hayli fazla. Bende bir 覺 phone 3gs kullan覺c覺s覺 olarak bir tane 4s almay覺 d羹羹n羹yorum yurt i癟i temiz 癟iziksiz,varsa satmay覺 d羹羹nen iletiime ge癟erse sevinirim.Sanalpazar sitesinden yapabilirsek makbule ge癟er :)
Kullan覺c覺 avatar覺
canki

Kay覺t: 09 Mar 2012, 12:01

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners