mvurucu yazdı:Alaman fenninin son harikası abi:)
Triton yazdı: Görüntü ETA 2824-2 yi andırıyor...
Tam isabet..
mvurucu yazdı:Alaman fenninin son harikası abi:)
Triton yazdı: Görüntü ETA 2824-2 yi andırıyor...
asymptote yazdı:Öncelikle mvurucu foruma dün kayıt olmuş ve üçüncü ya da beşinci mesajında bir markayı hedef alarak ona laf giydirme amaçlı konu açmış bir arkadaşımız değil. Dolayısıyla yazdıklarına cevap verirken üslubumuz da buna uygun olmalı diye düşünüyorum. Forumda malum marka için oluşmuş aşırı bir hassasiyet var. Her zaman guard hazır.. Burada büyük olasılıkla geyiğe sarıyorsunuz ama o da artık pek eğlendirmiyor beyler, çok tekrarlandı çünkü..![]()

Miriel yazdı:asymptote yazdı:Öncelikle mvurucu foruma dün kayıt olmuş ve üçüncü ya da beşinci mesajında bir markayı hedef alarak ona laf giydirme amaçlı konu açmış bir arkadaşımız değil. Dolayısıyla yazdıklarına cevap verirken üslubumuz da buna uygun olmalı diye düşünüyorum. Forumda malum marka için oluşmuş aşırı bir hassasiyet var. Her zaman guard hazır.. Burada büyük olasılıkla geyiğe sarıyorsunuz ama o da artık pek eğlendirmiyor beyler, çok tekrarlandı çünkü..![]()
Cengiz ağabeye katılıyorum. Forumda makara ve eğlence tabiki olmalı fakat bunu saygı çerçevesinde olmasına, forumun asıl amacının bilgi paylaşımı olduğuna ve internetteki ortalama bir siteye göre çok yüksek olan seviyesinin bozulmamasına dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum..![]()
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir
|
||||||||||||||