ankerhemmung yazdı:Ben de Asymptote'ye katılırım. İllaki internet üzerinden alacaksanız gittigidiyor daha iyidir. En azından insan yorumları okuyarak gerçekleştirdiği satış sayısına bakarak ve dükkanındaki ürünlere bakarak satıcı konusunda daha iyi bir seçim yapabilir. Ben gittigidiyor'da hiç alışveriş yapmadım ama ebay gibi güvenli alışveriş sistemi de var galiba. Ama küçük saatçi dükkanlarında da ikinci el mekanik saatler bulunmakta. Üstelik buralarda görüp alabilirsiniz, dükkandaki ustaların kendileri de saat ustası olup genellikle çok kibar insanlardır. Mesela ben istiklal caddesine paralel sokakta "Kosova Saat"te kasası gümüş bir kronograf kol saati gördüm ki, param olsa hemen alırım. Gümüş kasa kol saatlerinden çok az bulunuyor artık. Ayrıca İstanbul'daysanız sahafların orada çınaraltı'na bile bakabilirsiniz. Ben oradan 30'ar liradan bir DDY Cortebert bir de Hislon aldım. Vallahi hiç sorunsuz çalışıyorlar. Sizin bütçeniz 1000 TL civarındaysa güzel bir saati her yerde bulabilirsiniz. Kolay gelsin diyorum.
Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir
|
||||||||||||||