Kendi kitlesi arasında da bu tartışılan bir konu aslında.c6rvo yazdı:Asıl merak ettiğim konu şu , bu kadar radikalleşmiş birisi böyle bi ticarete girmesine rağmen neden takipçilerine bunu söylemeyip gizlenmeyi seçti. Acaba böyle niş bi hobiye kendi kitlesinin ilgisinin olmayacağını mı düşündü ::
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeri geldiginde bu forumdaki cogu insan aldigi saatin hikayesidir, markasinin hikayesidir vs. cok on planda tutarak satin aliyor. Bu yuzden sahibinin ideolijisine gore alip almamak cok sasirilacak sey degil bence. Herkesin dusuncesine saygi duyarim bu ulkede ifade ozgurlugu yok ama olmali. Şayet kendisi elle tutulabilir seyler olmadan kendi kafasinda kurdugu seylerle cumhuriyet ve Ataturk karsitligi yapiyor. Cumhuriyeti elestirirsin ama karsitligini yapamazsin. Yukarida da herkes kendi fikrini belirtmis ve onlar da hakaret etmemis, onlarin fikirlerine de siz cok saygi duymus gibi durmuyorsunuz ortadaki cumleleri kurmasaniz saygi duymus gibi olurdunuz halbuki tabiiDerici yazdı:Sahibinin dünyevi görüşleri beni ilgilendirmez. Yerli bir marka olduğu için beğendiğim saatlerini alırım. Sizlerin boykotuda beni ilgilendirmiyor. Yeri geldiği zaman, sözde herkesin görüşüne saygılısınız! Herkesin kendi dünya görüşünüzde olmasını istiyorsanız! Bu insan doğasına aykırıdır. Hakaret olmadığı sürece, herkesin düşüncesine saygı duyulmalı. Benim düşüncem budur.
Derici yazdı:Sahibinin dünyevi görüşleri beni ilgilendirmez. Yerli bir marka olduğu için beğendiğim saatlerini alırım. Sizlerin boykotuda beni ilgilendirmiyor. Yeri geldiği zaman, sözde herkesin görüşüne saygılısınız! Herkesin kendi dünya görüşünüzde olmasını istiyorsanız! Bu insan doğasına aykırıdır. Hakaret olmadığı sürece, herkesin düşüncesine saygı duyulmalı. Benim düşüncem budur.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir
|
||||||||||||||