TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yerli Micro Brand "Gurlevik"

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yerli Micro Brand "Gurlevik"

Mesaj mancho » 31 Ağu 2026, 17:51

Saatlerini incelediğimde zaten pahalı geliyordu, bir de burada yazılanlardan sonra sahibinin ne kadar düşük olduğunu gördüm. Yabancı gruplarda da denk geliyor arada, satışlarını baltalamak artık farz.
Kullanıcı avatarı
mancho

Mesaj uhpu » 31 Ağu 2026, 20:14

3-4 ay önce modelleri dikkatimi çekmişti. Yerli bir micro brand fikri açıkçası hoşuma da gitmişti.
O zamanlar sahibi deşifre olmamıştı. Bir yerde paylaşımlarıyla paralel bir şeyler duyunca uzak durmuştum.

Son günlerde Twitter/X’de, sahibi ile benzer düşüncede olanlar tarafından sahiplenildiğini görüyorum. Alanlar gururla paylaşım yapıyor.

Maalesef toplumumuz çok fazla konuda kutuplaşmasına üzülerek şahit oluyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
uhpu

Mesaj Derici » 31 Ağu 2026, 23:04

Sahibinin dünyevi görüşleri beni ilgilendirmez. Yerli bir marka olduğu için beğendiğim saatlerini alırım. Sizlerin boykotuda beni ilgilendirmiyor. Yeri geldiği zaman, sözde herkesin görüşüne saygılısınız! Herkesin kendi dünya görüşünüzde olmasını istiyorsanız! Bu insan doğasına aykırıdır. Hakaret olmadığı sürece, herkesin düşüncesine saygı duyulmalı. Benim düşüncem budur.
Kullanıcı avatarı
Derici

Mesaj c6rvo » 01 Eyl 2026, 00:40

Asıl merak ettiğim konu şu , bu kadar radikalleşmiş birisi böyle bi ticarete girmesine rağmen neden takipçilerine bunu söylemeyip gizlenmeyi seçti. Acaba böyle niş bi hobiye kendi kitlesinin ilgisinin olmayacağını mı düşündü ::

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
c6rvo

Mesaj uhpu » 01 Eyl 2026, 08:20

c6rvo yazdı:Asıl merak ettiğim konu şu , bu kadar radikalleşmiş birisi böyle bi ticarete girmesine rağmen neden takipçilerine bunu söylemeyip gizlenmeyi seçti. Acaba böyle niş bi hobiye kendi kitlesinin ilgisinin olmayacağını mı düşündü ::

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi kitlesi arasında da bu tartışılan bir konu aslında.
Bazı yorumlarda kendi kitlesinin almasından rahatsızlık duyacağı belirtiliyor.

Kullanıcı avatarı
uhpu

Mesaj efedoc » 01 Eyl 2026, 08:30

Derici yazdı:Sahibinin dünyevi görüşleri beni ilgilendirmez. Yerli bir marka olduğu için beğendiğim saatlerini alırım. Sizlerin boykotuda beni ilgilendirmiyor. Yeri geldiği zaman, sözde herkesin görüşüne saygılısınız! Herkesin kendi dünya görüşünüzde olmasını istiyorsanız! Bu insan doğasına aykırıdır. Hakaret olmadığı sürece, herkesin düşüncesine saygı duyulmalı. Benim düşüncem budur.
Yeri geldiginde bu forumdaki cogu insan aldigi saatin hikayesidir, markasinin hikayesidir vs. cok on planda tutarak satin aliyor. Bu yuzden sahibinin ideolijisine gore alip almamak cok sasirilacak sey degil bence. Herkesin dusuncesine saygi duyarim bu ulkede ifade ozgurlugu yok ama olmali. Şayet kendisi elle tutulabilir seyler olmadan kendi kafasinda kurdugu seylerle cumhuriyet ve Ataturk karsitligi yapiyor. Cumhuriyeti elestirirsin ama karsitligini yapamazsin. Yukarida da herkes kendi fikrini belirtmis ve onlar da hakaret etmemis, onlarin fikirlerine de siz cok saygi duymus gibi durmuyorsunuz ortadaki cumleleri kurmasaniz saygi duymus gibi olurdunuz halbuki tabii

Kullanıcı avatarı
efedoc

Mesaj efedoc » 01 Eyl 2026, 08:35

insan gibi elestirse fikrine saygi duyulur ve yola devam edilir ama karsitlik yapmak bu ulkeyi daha da fazla kutuplara ayirmaktan baska bir sey yapmaz. Ne guzel eskiden en azindan Mustafa Kemal Atatürk konusunda birlesebiliyorduk...

Kullanıcı avatarı
efedoc

Re: Yerli Micro Brand

Mesaj demir77 » 01 Eyl 2026, 09:09

Derici yazdı:Sahibinin dünyevi görüşleri beni ilgilendirmez. Yerli bir marka olduğu için beğendiğim saatlerini alırım. Sizlerin boykotuda beni ilgilendirmiyor. Yeri geldiği zaman, sözde herkesin görüşüne saygılısınız! Herkesin kendi dünya görüşünüzde olmasını istiyorsanız! Bu insan doğasına aykırıdır. Hakaret olmadığı sürece, herkesin düşüncesine saygı duyulmalı. Benim düşüncem budur.

Fikrine saygı duyuyorum. Saygı duyduğum için de saatlerini almamayı seçtim. Buna da saygı duymalısın.
Kullanıcı avatarı
demir77

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners