TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Formex Field Coho Salmon

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Formex Field Coho Salmon

Mesaj timeluxury » 01 Eyl 2026, 10:41

Güzel günlerde :champ:
Kullanıcı avatarı
timeluxury

Mesaj DenizKSK » 01 Eyl 2026, 11:20

Güzel dilekleriniz için teşekkürler :champ:
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj Eterna » 03 Eyl 2026, 12:00

Aynı gün Formex Field serisinden iki açılış olmuş. Farklı renkler ve ikisi de çok güzeller. Ben siyahını aldım. 3. bir açılışa gerek yok ama iki konunun altına da ekleyeceğim bu mesajımı.

Ama öncelikle Salih hocam, Deniz hocam saatleriniz hayırlı uğurlu olsun. Mutlu günlerde kullanın inşallah.

Saat gerçekten çok güzel. 48.500 TL ye başka neler alınır bakılabilir belki. Ama bence fiyat/performans olarak çok çok iyi.

Günlük kullanımda çok kibar, çok konforlu, çok rahat bir saat. Hafta sonu, her gün, iş yeri vs. istediğin gibi kullan.

Ama bir diğer yandan çok sağlam çok özel bir saat. Field biliyorsunuz saha/arazi anlamında kullanılıyor. Yani görece zorlu şartlara dayanıklı olması gerekiyor.

İşte tam o an da bu hafif ve kibar saat , sağlam ve sert bir görev saati oluyor.

Sertleştirilmiş titanyum kasa. Kasanın yüzey sertliği özel işlemler ile 145 vickersten 900 vickerse yükseltilmiş.

Cam antirefle kaplı safir kristal.

Arka kapak yine titanyum ve vidalı.

Tepe yine titanyum ve vidalı.

150 metre wr değeri

Şöyle kısa 5 madde de bile gerçek bir FİELD saat olduğu görebilrsiniz.

Gelelim kordona. Arkadaşlar ne kadar sağlam, ne kadar dayanıklı, zamanla deforme olacak mı bilemem. Bunu kullanmaya devam edersem sonraki aylarda anlarız hep beraber.

Velcro yanı cırt cırtlı. Kimisi sevmez istemez belki. Ben bile kararsız kaldım almadan önce.

Ama koluma taktıktan sonra yorumum şöyle; ne çelik, ne silikon, ne nato.. Bunun konforunu hiç bir şey ile kıyaslamam. Hayatımda taktığım en rahat en konforlu kordon. Yumuşacık çok rahat. Ayrıca nasıl istiyorsan öyle ayarlıyorsun. Mikro ayar bile değil daha kolay. Artık milimler sana kalmış, ister çok sıkı ister gevşek. Bir saniye içinde aç kapat.

Ben çok çok beğendim.

Sizlere saatleriniz hayırlı uğurlu olsun. Güzel günler de kullanın sevgili dostlarım.

Resim
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj tt59 » 03 Eyl 2026, 12:28

Eterna yazdı:Aynı gün Formex Field serisinden iki açılış olmuş. Farklı renkler ve ikisi de çok güzeller. Ben siyahını aldım. 3. bir açılışa gerek yok ama iki konunun altına da ekleyeceğim bu mesajımı.

Ama öncelikle Salih hocam, Deniz hocam saatleriniz hayırlı uğurlu olsun. Mutlu günlerde kullanın inşallah.

Saat gerçekten çok güzel. 48.500 TL ye başka neler alınır bakılabilir belki. Ama bence fiyat/performans olarak çok çok iyi.

Günlük kullanımda çok kibar, çok konforlu, çok rahat bir saat. Hafta sonu, her gün, iş yeri vs. istediğin gibi kullan.

Ama bir diğer yandan çok sağlam çok özel bir saat. Field biliyorsunuz saha/arazi anlamında kullanılıyor. Yani görece zorlu şartlara dayanıklı olması gerekiyor.

İşte tam o an da bu hafif ve kibar saat , sağlam ve sert bir görev saati oluyor.

Sertleştirilmiş titanyum kasa. Kasanın yüzey sertliği özel işlemler ile 145 vickersten 900 vickerse yükseltilmiş.

Cam antirefle kaplı safir kristal.

Arka kapak yine titanyum ve vidalı.

Tepe yine titanyum ve vidalı.

150 metre wr değeri

Şöyle kısa 5 madde de bile gerçek bir FİELD saat olduğu görebilrsiniz.

Gelelim kordona. Arkadaşlar ne kadar sağlam, ne kadar dayanıklı, zamanla deforme olacak mı bilemem. Bunu kullanmaya devam edersem sonraki aylarda anlarız hep beraber.

Velcro yanı cırt cırtlı. Kimisi sevmez istemez belki. Ben bile kararsız kaldım almadan önce.

Ama koluma taktıktan sonra yorumum şöyle; ne çelik, ne silikon, ne nato.. Bunun konforunu hiç bir şey ile kıyaslamam. Hayatımda taktığım en rahat en konforlu kordon. Yumuşacık çok rahat. Ayrıca nasıl istiyorsan öyle ayarlıyorsun. Mikro ayar bile değil daha kolay. Artık milimler sana kalmış, ister çok sıkı ister gevşek. Bir saniye içinde aç kapat.

Ben çok çok beğendim.

Sizlere saatleriniz hayırlı uğurlu olsun. Güzel günler de kullanın sevgili dostlarım.

Resim

Hayırlı olsun Sinan abi güzel zamanlarına eşlik etsin, ben de çok beğendim modeli :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj slhgzl » 03 Eyl 2026, 14:03

Sinan bey guzel dilekleriniz icin teşekkür ederim sizin de saatiniz hayırlı olsun guzel günlerde kullanın.Aslinda bu saati almadan önce Turan beye yeni çıkan Tissot Seastar 2000 orange modelini ayirtmistim.Forumda satilik hiç kullanilmamis Tissot Saestar 1000 saatim var liste fiyatnin yarısına uzun suredir satılmadı.Satacagima onu kullanayım dedim sonuçta aralarında çok bir fark yok.Baska model Tissot saatlerde ben de çok olduğu icin farklı bir marka deneyeyim dedim.Formexler on satistayken sizin aldiginiz bu siyah modeli ayirtmistim sonra fikrim değişti çünkü khaki Field 38mm siyah , benrus 34mm siyah ,murph 42mm siyah,khaki Field auto 38mm siyah,engineered garment36mm titanyum siyah olduğu icin bu da mavi olsun dedim.Bazen karar veremeyince Turan beye danisiyorum o da mavi deyince mavi de karar kildim.Aslinda bu serinin butun renkleri guzel ama bildiğim kadarıyla siyah ve mavinin fosforu digerlerine gore daha kuvvetli beyaz olduğu icin.Gercekten saat kayış vs herseyiyle çok guzel.Zaten çok zor geldigini söyledi Turan bey o yüzden hiç indirim alamadık.Su anada sadece bir rengi kalmış durumda.Tekrar alan arkadaslara hayırlı olsun.
Civil High Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj Eterna » 03 Eyl 2026, 16:20

Salih Bey çok teşekkür ederim. Ben tüm renkleri gördüm mağazada. Hepsi çok güzel. Lume konusunda ayrıca haklısınız.

Bence çok iyi yapmışsınız. Bu kadar siyah kadranlı saatiniz var iken mavi çok iyi olmuş. Ben çok saatim olmadığından direk siyaha odaklandım.

Somon ve mor kadranları da gördüm onlarda muhteşemdi. İsteyen gerçekten saha da kullanır isteyen günlük hayatta. Adamlar güzel saat yapmış..
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj raven » 03 Eyl 2026, 16:36

Çok şık bir saat. Hayırlı olsun. Kasa malzemesi nedir?
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj danGerfuLL » 03 Eyl 2026, 17:07

Forum çok kötü ya. İnsanı zorla zarara sokarsınız siz. [emoji846]

Hayırlı olsun tüm Formex sahiplerine.

23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 165 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners