Eterna yazdı:Aynı gün Formex Field serisinden iki açılış olmuş. Farklı renkler ve ikisi de çok güzeller. Ben siyahını aldım. 3. bir açılışa gerek yok ama iki konunun altına da ekleyeceğim bu mesajımı.
Ama öncelikle Salih hocam, Deniz hocam saatleriniz hayırlı uğurlu olsun. Mutlu günlerde kullanın inşallah.
Saat gerçekten çok güzel. 48.500 TL ye başka neler alınır bakılabilir belki. Ama bence fiyat/performans olarak çok çok iyi.
Günlük kullanımda çok kibar, çok konforlu, çok rahat bir saat. Hafta sonu, her gün, iş yeri vs. istediğin gibi kullan.
Ama bir diğer yandan çok sağlam çok özel bir saat. Field biliyorsunuz saha/arazi anlamında kullanılıyor. Yani görece zorlu şartlara dayanıklı olması gerekiyor.
İşte tam o an da bu hafif ve kibar saat , sağlam ve sert bir görev saati oluyor.
Sertleştirilmiş titanyum kasa. Kasanın yüzey sertliği özel işlemler ile 145 vickersten 900 vickerse yükseltilmiş.
Cam antirefle kaplı safir kristal.
Arka kapak yine titanyum ve vidalı.
Tepe yine titanyum ve vidalı.
150 metre wr değeri
Şöyle kısa 5 madde de bile gerçek bir FİELD saat olduğu görebilrsiniz.
Gelelim kordona. Arkadaşlar ne kadar sağlam, ne kadar dayanıklı, zamanla deforme olacak mı bilemem. Bunu kullanmaya devam edersem sonraki aylarda anlarız hep beraber.
Velcro yanı cırt cırtlı. Kimisi sevmez istemez belki. Ben bile kararsız kaldım almadan önce.
Ama koluma taktıktan sonra yorumum şöyle; ne çelik, ne silikon, ne nato.. Bunun konforunu hiç bir şey ile kıyaslamam. Hayatımda taktığım en rahat en konforlu kordon. Yumuşacık çok rahat. Ayrıca nasıl istiyorsan öyle ayarlıyorsun. Mikro ayar bile değil daha kolay. Artık milimler sana kalmış, ister çok sıkı ister gevşek. Bir saniye içinde aç kapat.
Ben çok çok beğendim.
Sizlere saatleriniz hayırlı uğurlu olsun. Güzel günler de kullanın sevgili dostlarım.
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 167 misafir
|
||||||||||||||